Olympique Lyon – Olympique Marseille

Switzerland Soccer Uefa Champions League DrawHead of Marseille yhdellä maalia Yoann Gourcuff 65 minuuttia menetti osmizápasovou johto voitto ja toinen PSG hän lähestyi pöydän sijasta neljä pistettä. Les Gones vahvisti hyvän muodossa viime viikkoina ja kiitos zvládnutému derby kaksi perinteistä ranskalaista seurat edennyt kolmanteen.

Lyon oli ennen tätä kaksintaisteluun viime kukisti aivan elokuun lopussa, koska hänen tili myönnettiin joko voittaa tai ainakin tasapeli. S OM on myös erittäin hyvä saldo viime peleissä, viimeiset viisi tapausta hävisi hänelle vain yhdessä tapauksessa. Hyvä tasapaino, vahvisti nyt.

Useissa otteluissa kaksi joukkuetta putosi melkoisesti tavoitteita. Esimerkiksi viime kaudella vain kuusi, viisi vuonna 2012 ja noin viisi vuotta sitten, jopa kymmenen. Se ei ollut kyse nykypäivän kohtaaminen. Kentällä oli ehkä liian paljon nähdä, että molemmat joukkueet kunnioittavat toisiaan liikaa, ja jalkapalloa ja oli varsin varovainen.

Ensimmäinen vakava mahdollisuudet päästä vieraita jopa 26 minuuttia. Payet on laatinut hyvän ammunta asema Ayew mutta hänen yrityksensä maalivahdin Lopes pystyi poistamaan. Muuten alkupuoliskolla oli paljon taistelutahto ja täynnä puututaan. On joka muuten kärsinyt vierailevat Dja Djedi, joka oli 34 vuonna .minutě vammoja helpottunut.

Toinen näytös on jo huomattavasti fotbalovější. Ensinnäkin Laukaus vapaapotkulla pahoinpideltiin maalivahti Mandanda innoissaan Gourcuff on dorážce samalla työntää Lacazette, mutta turhaan. Toisaalta, yrittivät pisteet liigan paras maalintekijä Gignac, mutta vasemman kätensä Lopes voittaa.

Tunnin pelin, Portugalin maalivahti oli välillä kolme napaa käytellä kerran, että kun Thauvin erinomainen kehotti Ayew, mutta Ghanan Forvard ei onnistunut lopulta. Lopulta se kuitenkin on järjestetty kotiin vain maalinsa ottelussa. Lacazette siirtyy Gourcuff, joka jumissa pallon ennen Imbulou ja sitten ripustaa alla ylärimaan.

Marseille loppuun Ottelu ei osoittanut paljon kauemmin. Jos haluaisi asettua ehdottomasti tarvitaan viemään vastustaja enemmän. Ayewova header meni ensi, Thauvin sitten turhaan vaatinut pilli rangaistuspotkun taistella Umtitim. Kääntäen, toisaalta, voisi johtaa lisätä N’Jie, mutta Mandanda lyöty.

Jätä kommentti