Hänen pitäisi olla kaikkein vihainen Turan

MADRID. Kesti kahdeksan yritystä ja punaisen kortin, mutta lopulta voisi Carlo Ancelotti voittaa Diego Simeone Atlético Madrid.
Nyt odottaa vain helpompi vastustajia.
Tämä Real Madrid joukkue kokoontuu melko Bayern Münchenin ja Barcelonan kuin pikkuveli ”Atleti”.

 

Synteesi Real Madridin supertähtiä ja Carlo Ancelotti jälkeenpäin, miten tärkeä tämä voitto oli kauden. Ne näytti helpottunut sijaan innoissaan. He henkäisi niin paljon kuin he riemuitsivat.
Seitsemässä tutkimuksissa ne eivät ole onnistuneet kukistamaan pikkuveli Atlético Madrid tällä kaudella. Joka kerta he ovat, vaikka viime kauden Mestarien liigan loppuottelussa alistavat Atlético oikeassa, kuullut, että joukkue on heidän kryptonite ja Diego Simeone on älykkäämpi johtaja kuin Ancelotti.
Nyt vaiennetaan kaikki puhuvat. Nyt he voitti eniten vaakalaudalla. Real Madrid matkustaa välieriin vakuuttunut he voittivat hänen pahin vastustajani.
On erittäin tärkeää, Real Madridin jatkoa.
Ehkä se on myös tärkeä itsetunto, että he voisivat voittaa ilman supertähtiä Karim Benzema ja Gareth Bale, sekä loukkaantunut.

Kun Atlético Madridin kyyninen, hyvin organisoitu ja kurinalainen Super puolustus, he halajavat hyökkäävät joukkueet Bayern München ja Barcelona.
Se vain tuli tavoite tappi hermostunut puolivälierissä kaikki odottivat, ja molemmat valmentajat ennusti. Atlético pysäköity bussi. Ja kuka voi syyttää Diego Simeone sitä? Kun he tekivät vain todella vakavat puolustus sählätä alkupuoliskolla, cut Real Madrid live ja Cristiano Ronaldo sai neutraali. Carlo Ancelotti tilalle puolestaan ​​vaurioitunut avainasemassa Luka Modric keskikentällä kanssa keskuspuolustaja Sergio Ramos.
Real Madrid oli kaksi kertaa niin monta kulkee alkupuoliskolla, mutta suurin osa pelin joutui ulos reunat ja hyvin vähän rangaistusalueella, juuri niin kuin Diego Simeone alustava suunnitelma. Ja Madridissa, jossa kuume kaikista huhuja, että sahasi Gareth Bale korvataan Eden Hazard oli nimenomaan Welshman he jäivät eniten. Kun maailman kallein pelaaja kentällä saa Cristiano Ronaldo enemmän pintoja. Nyt uskalsi Atletico Madrid puolustaa useita pelaajia Ronaldo joka kerta kun hän alkoi yksi hänen soolo ratsioita. Ei ollut Bale murehtia.

Atletico Madrid luotu hyvin vähän. Useita kertoja heillä oli vain tyhjentää pallo. Jokainen, joka näki Bayern München målfest vastaan ​​Porto sen ensimmäinen jalkapallopeli on ihmetellyt, jos tämä oli samaa urheilulajia.
Ilmeisesti sai punaisen kortin päätöstä.
Mario Mandžukić oli vihainen usean minuutin jälkeen ja jäi jossain vaiheessa kesken pelin torua linja tuomari. Hän sai kallon vapautumisen ja oli täysin vähät mitä oli tapahtumassa kentällä.
Hänen pitäisi olla kaikkein vihainen Arda Turan. Toki, se tuntui Sergio Ramos teki suurimman kömpelö puuttua, mutta Turan olisi koskaan uskaltanut toisen keltaisen kortin niin korkealla kenttään.
Jo kun hän sai ensimmäisen keltaisen kortin, kun puolen tunnin viestittänyt hän Diego Simeone, että hän tajusi, mitä se tarkoitti. Hän tiesi, se ei voinut varaa pelata kymmenen miesten Santiago Bernabeu. Silti takila.
Ja kun Javier Hernandez vihdoin voittomaalin jälkeen mukava kokeilu alue muuten turhautunut Ronaldo, ilmestyi myös Diego Simeone mitä tämä peli tarkoitti. Hän käänsi päänsä pois inhoten. Jo toisena vuonna peräkkäin oli tuhonnut hänen Real Madrid Mestarien liigan.
Mutta mitä kausi on ollut Javier Hernández.
Hän aloitti kauden Manchester United nöyryyttävän 4-0 tappion MK Dons.
Illalla hän puhua hänen tavoitteita miljardin TV ilme kantoraketti peli sankari yksi kauden tärkeimmistä otteluista.

Jätä kommentti